Glutén- és Laktózmentes
3 tojásfehérje
1 csipetnyi só
12,5 dkg kókuszvirág cukor
1 kis citromlé
12,5 dkg kókuszreszelék
3 tojásfehérje
1 csipetnyi só
12,5 dkg kókuszvirág cukor
1 kis citromlé
12,5 dkg kókuszreszelék
Verjük fel a tojásfehérjét a sóval és a cukorral vízgőz felett, hogy még krémesebb legyen. Amint keményedik vagyis elérte a 40°-ot, csurgassunk rá egy kis citromlevet. Adjuk hozzá a kókuszreszeléket. Kenjük ki kókuszolajjal a sütőpapírral borított tepsit, majd egy kiskanálnyi adagot görgessünk meg az ujjaink között. Süssük 140°-on kb 30-40 percen keresztül. A golyócskák enyhén aranybarnák, kívül ropogósak, bévül puhák maradnak. Hagyjuk őket kihűlni, és kóstolhatjuk is! A sötét színüket a kókuszvirág cukornak köszönhetik, de akár utólag be is forgathatjuk őket egy kis kókuszreszelékbe.
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire