Hozzávalók 4/6 személyre:
1 adag "vajas" tészta tönkölylisztből
http://cannelleskitchen.blogspot.fr/2015/10/porehagyma-lepeny.html?m=1
6 egész tojás
15 dkg szalonna
1/2 kiskanál őrölt szerecsendió
Kevés fűszersó
Bors
Melegítsük elő a sütőt 160°C-ra.
Süssük elő a tésztánkat 10 percen keresztül. Ezalatt készítsük el a tölteléket!
Verjük fel a tojásokat, adjuk hozzá a fűszereket és a felkockázott szalonnát. Öntsük az egészet a tésztánk közepére, és süssük 30 percen keresztül! Hidegen vagy langyosan tálaljuk egy kis zöldségsalátával felturbózva;)
A természetgyógyász hozzászól:
Hogy kiegyensúlyozott legyen az étkezésünk, egy ilyen "quiche" lepény mellé szolgáljunk fel egy kis ecettel megbolondított zöldsalátát!
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire