8 tojás
1 csülök
1 szál rozmaring
1 kiskanál szárított medvehagyma
Fűszersó
Bors
1 evőkanál olívaolaj
1 evőkanál szőlőmagolaj
Üssük le egy mélyebb tálba a tojásokat, s villával verjük fel őket. Adjuk hozzá az apró kockákra vágott csülköt, a rozmaring leveleket, a medvehagymát, az olívaolajat, majd sózzuk, borsozzuk. Erős tűzön hevítsük fel a serpenyőt, majd kenjük át egy olajjal átitatott szalvétával. Öntsük bele az omlettet, s lassú tűzön süssük fedő alatt. Melegen tálaljuk, amint átsült!
Egészség sorok:
Rozmaring: antioxidáns, baktérium ellenes, serkentő
Medvehagyma: gyulladáscsökkentő, jó az emésztésre és a légzőszervekre
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire