Hozzávalók 6 pohárhoz
3 tojás
8 dkg kókuszvirág cukor
25 dkg Kókusztej+krémje
2 kávéskanál vaníliapor
2 csésze kávé
12 szaracén keksz
http://cannelleskitchen.blogspot.fr/2015/03/szaracen-keksz.html?m=1
Kakaópor
Előző este tegyük a kókusztejet a hűtőbe, hogy jól különváljon a krém a tejtől.
Főzzünk le 2 csésze kávét, majd mélytányérba öntve hűtsük ki.
Keverjük ki habosra a tojássárgáját a cukorral, válasszuk szét a kókusztejet a krémjétől két külön tálba. Habverővel keverjük ki a kókuszkrémet a vaníliával, majd alaposan vegyítsük össze a tojással.
Főzzünk le 2 csésze kávét, majd mélytányérba öntve hűtsük ki.
Keverjük ki habosra a tojássárgáját a cukorral, válasszuk szét a kókusztejet a krémjétől két külön tálba. Habverővel keverjük ki a kókuszkrémet a vaníliával, majd alaposan vegyítsük össze a tojással.
A felnőtt változathoz mártsuk meg a szaracén kekszeket a kávéban, majd helyezzük a poharaink aljába egyet. Jöhet fölé a krém, majd újabb keksz, s krémmel tetőzzük!
A gyermek verzióhoz mártsuk meg a kekszeket a kókusztejben, majd tálaljuk, mint az előző verziót.
Legalább 4 órára helyezzük a tiramisukat a hűtőbe, vagy akár előző nap elkészíthetjük őket.
Tálaláskor szórjuk meg kakaóval vagy reszelt csokival (az édesszájúaknak is kedveskedve).
A gyermek verzióhoz mártsuk meg a kekszeket a kókusztejben, majd tálaljuk, mint az előző verziót.
Legalább 4 órára helyezzük a tiramisukat a hűtőbe, vagy akár előző nap elkészíthetjük őket.
Tálaláskor szórjuk meg kakaóval vagy reszelt csokival (az édesszájúaknak is kedveskedve).
A természetgyógyász hozzászól:
Az étkezés végén elfogyasztott desszert kevesebb glikémiás kiingadozást eredményez.
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire