Hozzávalók 4-6 személyre
4 - 6 tojás
15 dkg maitaké gomba
1 kávéskanál kurkuma
Pár szál rozmaring
Fűszersó
Bors
Mossuk, majd süssük meg a gombát, hogy elpárologjon belőle a víz.
4 - 6 tojás
15 dkg maitaké gomba
1 kávéskanál kurkuma
Pár szál rozmaring
Fűszersó
Bors
Mossuk, majd süssük meg a gombát, hogy elpárologjon belőle a víz.
Egy tálban verjük fel a tojásokat, adjuk hozzá a kurkumát, a rozmaring leveleket, sózzuk, borsozzuk, végül jöhet bele a lecsöpögtetett gomba.
Melegítsük fel erős tűzön a serpenyőnket, majd mikor már teljesen áthevült, öntsük bele a rántottánkat, fedjük, és nagyon alacsony tűzön süssük kb 10 percen keresztül. Azért kísérjük figyelemmel, nehogy odakapódjon. Langyosan vagy hidegen is tálalhatjuk!
A természetgyógyász hozzászól:
A természetgyógyász hozzászól:
Egy gabonafélével kiegészítve: főtt quinoa, hajdina vagy egy szelet házi kenyérrel és olívaolajjal-balzsamecettel ízesített salátával tálaljuk!
+ a hozzávalókról:
+ a hozzávalókról:
"A Maitaké" egy pici de csomóban növő gombafajta, rendkívül jó immunerősítő hatással rendelkezik!!!
Très bon article, comme toujours. Il a le mérite de susciter le commentaire voyance en ligne rapide
RépondreSupprimerTrès bon article, comme toujours. Il a le mérite de susciter le commentaire
RépondreSupprimervoyance gratuite par mail