100gr sózott-olajos szardellafilé
2 gerezd fokhagyma
2 evőkanál balzsamecet
Olívaolaj
Őrölt bors
Hidegvíz alatt mossuk le a sót a szardellafilékről, majd tegyük egy mixer táljába. Adjuk hozzá a fokhagymát, és alaposan daráljuk össze. Jöhet az ecet, egy kis bors, és újra kevertessük. Kicsinyenként adjuk hozzá az olajat, majd kevertessük simára. Tálaljuk pirítóson avagy friss zöldségekhez mártásként.
Egészség sorok:
Szardellafilé: fontos protein és omega 3 zsírsav forrás, jó a szív- és érrendszerre
Őrölt bors
Hidegvíz alatt mossuk le a sót a szardellafilékről, majd tegyük egy mixer táljába. Adjuk hozzá a fokhagymát, és alaposan daráljuk össze. Jöhet az ecet, egy kis bors, és újra kevertessük. Kicsinyenként adjuk hozzá az olajat, majd kevertessük simára. Tálaljuk pirítóson avagy friss zöldségekhez mártásként.
Egészség sorok:
Szardellafilé: fontos protein és omega 3 zsírsav forrás, jó a szív- és érrendszerre
Fokhagyma: antibakteriális tulajdonsággal rendelkezik, antioxidáns, méregtelenítő, jó a koleszterinszint kordában tartására
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire