Hozzávalók 35 dkg tojás nélküli mandulapéphez:
25 dkg mandulaliszt
8 evőkanál agávé szirup
1 kávéskanál mandula kivonat
Nehány szem szép nagy, friss datolya
Egy tálban keverjük össze a mandulalisztet, az agávé szirupot, a mandula kivonatot, és dolgozzuk szét az ujjainkkal.
Egyik oldalán vágjuk be a datolyákat, magozzuk ki, majd töltsük meg őket egy kis mandulapéppel.
Ha színes változatokra vágyunk, keverjünk bele egy kis nyers céklát, majd miután rózsaszínné vált, vegyük ki. Barnás árnyalatokhoz használhatunk fahéjat vagy kakaót, zöldeshez ajánljuk a Matcha teát.
Egészség sorok:
Datolya: rostokban gazdag, energiadús, gazdag antioxidánsokban
Mandula: fontos rosttartalmú, jó az emésztésre, az idegrendszerre, szíverősítő
Agávé szirup: 100%-bán természetes édesítőszer, alacsony glikémiás indexszel rendelkezik
Egy tálban keverjük össze a mandulalisztet, az agávé szirupot, a mandula kivonatot, és dolgozzuk szét az ujjainkkal.
Egyik oldalán vágjuk be a datolyákat, magozzuk ki, majd töltsük meg őket egy kis mandulapéppel.
Ha színes változatokra vágyunk, keverjünk bele egy kis nyers céklát, majd miután rózsaszínné vált, vegyük ki. Barnás árnyalatokhoz használhatunk fahéjat vagy kakaót, zöldeshez ajánljuk a Matcha teát.
Egészség sorok:
Datolya: rostokban gazdag, energiadús, gazdag antioxidánsokban
Mandula: fontos rosttartalmú, jó az emésztésre, az idegrendszerre, szíverősítő
Agávé szirup: 100%-bán természetes édesítőszer, alacsony glikémiás indexszel rendelkezik
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire