4 tojás GLÜTÉN és LAKTÓZMENTES
4 evőkanál teljes kiőrlésű rizsliszt
2 evőkanál olívaolaj
2 doboz szardínia
20dkg kis méretű gomba
1 teáskanál fűszersó
1 teáskanál Provence-i fűszerkeverék
Őrölt bors
Melegítsük elő a sütőt 180°C-ra. Tisztítsuk meg a gombákat, vágjuk le a szárak kemény részét, vágjuk őket ketté, majd helyezzük a cake sütőtálunk aljába.
Verjük fel a tojásokat, majd kicsinyenként adagoljuk hozzá a lisztet, a fűszereket, az olívaolajat. Öntsük a felét a gombákra, a maradékot keverjük el alaposan a szardíniával, majd töltsük meg vele teljesen a tálat. Süssük kb 40-45 percen keresztül. Hagyjuk kihűlni, majd vegyük ki a sütőformából, s már szeletelhetjük is!
Egészség sorok:
Rizsliszt: 100%-ban glüténmentes, jó az idegrendszerre, magas vérnyomásra
Szardínia: jó proteinforrás + omega 3 zsírsav
Gomba: növényi proteinforrás, gazdag B vitaminban, jó az immunrendszerre
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire