Teljes kiőrlésű magvas szendvicskenyér
200gr kétfajta füstölt lazac (sötét és világos)
1/2 uborka
Citrom
Vaj
Fűszersó
Vékonyan karikázzuk fel az uborkát a héjával együtt, majd egy tálban téve, sóval megszórva áztassuk ki belőle a vizet.
Tegyük a lazac szeleteket egy tányérra, és locsoljuk meg citromlével.
Vágjuk fel a szendvicskenyerünket vékony szeletekre, majd enyhén pirítsuk meg őket. Facsarjuk ki az uborkából a felesleges nedvességet. Vékonyan kenjük meg vajjal a kenyereket, majd helyezzünk rá egy szelet világos füstölt lazacot, jöhet pár karika uborka, egy következő, ezúttal sötét lazac szelet, majd fedjük a pirítóssal. Uzsonnának tökéletes! Jó étvágyat!
Egészség sorok:
Lazac: tökéletes protein forrás
Uborka: emésztés elősegítő, gyulladás csökkentő
Lazac: tökéletes protein forrás
Uborka: emésztés elősegítő, gyulladás csökkentő
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire