Hozzávalók 6 muffinhoz: 0% GLÜTÉN 0% LAKTÓZ
22 dkg gesztenyeliszt
1 tasak sütőpor
2 tojás
12 dkg gesztenyepüré + 6 kiskanál
1 kiskanál vaníliapor
Melegítsük elő a sütőt 190°C-ra.
Egy salátástálban keverjük össze a lisztet a sütőporral, adjuk hozzá a gesztenyepürét és a vaníliát.
Egy evőkanál tésztát tegyünk a muffin formákba, majd egy kiskanál gesztenyepürét, s végül fedjük (3/4-ig) még egy evőkanál tésztával. Süssük 20 percen keresztül. Langyosan már fogyasztható is!
Egészség sorok:
Gesztenyeliszt: 100%-ban glüténmentes, rostokban gazdag
Gesztenye: jó az emésztésre és a vérkeringésre
Vanília: emésztés elősegítő, serkentő
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire