Hozzávalók 4 személyre
4 db csirkemell
1 nagy fej hagyma
1 csokor spárga
2 evőkanál kurkuma
2 evőkanál curry
Fűszersó
Hámozzuk meg a hagymát, karikázzuk fel. Egy vasedényben közepes lángon egy kis olajon dinszteljük meg a hagymát, majd adjuk hozzá a megtisztított és darabokra vágott spárgát. Amíg összeérnek az ízek az edényben, daraboljuk fel a csirkemelleket. Vegyítsük össze az összes hozzávalót beleértve a fűszereket, sózzuk, borsozzuk, s nagyon lassú tűzön fedél alatt főzzük kb 20 percen keresztül! Pár csepp olívaolajjal tálaljuk!
A természetgyógyász szavai:
Ehhez az ételhez szolgáljunk fel 2-3 burgonyát, hogy az proteinben és szénhidrátban is kiegyensúlyozott legyen. Mindez elengedhetetlen az immunrendszer megfelelő működéséhez!
Egészség sorok:
Hagyma: antibakteriális, gyulladáscsökkentő
Spárga: rostokban gazdag, vízhajtó,
Kurkuma: antioxidáns, serkentő
Curry: antioxidáns, gyulladáscsökkentő
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire