1 kígyó uborka
1/2 csokor petrezselyem
1 evőkanál lenmag
1 evőkanál szezámmag
1 evőkanál tökmag
2 gerezd fokhagyma
1/2 citrom leve
2 evőkanál olívaolaj
1/2 evőkanál ecet
1 evőkanál napraforgóolaj
Fűszersó
Mossuk meg az uborkát, s karikázzuk fel. Vegyítsük össze a magokkal és a megtisztított, apró darabokra vágott petrezselyemzöldjével. Adjuk hozzá a paszírozott fokhagymagerezdet, s ízesítsük.
A természetgyógyász hozzászól:
Ez a saláta ideális előétele lehet egy meleg, kiegyensúlyozottan felépített (rost-protein-szénhidrát) ebédnek-vacsorának!
Egészség sorok:
Uborka: vízhajtó, gyulladáscsökkentő, emésztés elősegítő
Tökmag: libidó serkentő:)
Lenmag: immunrendszer serkentő
Szezámmag: fontos kalcium forrás
Fokhagyma: vértisztító, gyulladáscsökkentő
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire