Enyhén tisztítsuk meg a spárgákat, majd távolítsuk el a fás részeket. Pároljuk 20 percen keresztül, a vastag részükbe szúrt késheggyel közben ellenőrizzük, mennyire puhul. Tányérra téve hagyjuk kihűlni.
Az öntethez: 4 ev. kanál olívaolaj, 2 ev. balzsamecet, néhány szál snidling és petrezselyem, 2 keménytojás, só, bors szükséges
Keverjük össze a folyékony hozzávalókat, adjuk hozzá az összedarált fűszernövényeket és a tojást, sózzuk, borsozzuk.
A spárgákat langyosan vagy hidegen is tálalhatjuk. El is készült!
Spárga: emésztés elősegítő, antibakteriális
Snidling és petrezselyem: emésztés elősegítő, koleszterin csökkentő
Tojás: proteinbomba
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire