1 édesburgonya
1 burgonya
1 cékla
1 répa
Szőlőmag- vagy napraforgó olaj a sütéshez
Melegítsük elő a sütőt 160 C-ra.
Melegítsük elő a sütőt 160 C-ra.
Hámozzuk, majd gyalu segítségével vágjuk fel vékonyan a zöldségeket. Tegyük mindet egy nagy salátástálba, adjunk hozzá 1 evőkanál olajat, forgassuk át alaposan, hogy minden egyes szeletre jusson. Fektessük a zöldségszeleteket egy sütőpapírral bélelt tepsire, és süssük-szárítsuk 15 percig, majd fordítsuk meg őket egyenként, és folytassuk a sütést még 10 percig. Egy tábla kiszedve sózzuk vagy akár kakukkfűvel is megszórhatjuk. Jó nassolást;)
Egészség sorok:
Édesburgonya: antioxidáns, energiaforrás, jó az immun- és idegrendszerre, bőrre
Burgonya: antioxidáns, energiadús, jó hatással van az idegrendszerre és a gyomorpanaszokra
Cékla: antioxidáns, méregtelenítő, elősegíti a sejtek oxigénellátását
Répa: öregedésgátló antioxidáns, jó a bőrre, a szemre, az idegrendszerre
Egészség sorok:
Édesburgonya: antioxidáns, energiaforrás, jó az immun- és idegrendszerre, bőrre
Burgonya: antioxidáns, energiadús, jó hatással van az idegrendszerre és a gyomorpanaszokra
Cékla: antioxidáns, méregtelenítő, elősegíti a sejtek oxigénellátását
Répa: öregedésgátló antioxidáns, jó a bőrre, a szemre, az idegrendszerre
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire