2 mai 2013
Csülöksonkás-snidlinges cake
Hozzávalók:
4 tojás
120 gr kölesliszt
3 ev. kanál olívaolaj
1/2 pohár víz
1 csokor snidling
150gr Comté sajt
250gr csülök sonka
1 tasak sütőpor
Tengeri só, bors
Előmelegítjük a sütőt 190°C-ra. Kockázzuk fel a csülök sonkát, vágjuk apró darabokra a snidlinget, és reszeljük le a sajtot. Keverjük össze a tojásokat a liszttel, a sütőporral, az olajjal, a vízzel majd adjuk hozzá a snidlinget, a sajtot és a sonkát. Sózzuk, borsozzuk. Öntsük bele az egyvelegünket egy enyhén kiolajazott sütőformába (pl őzgerinc), majd süssük 40 percen keresztül. Készen is vagyunk!
Egészség sorok:
Kölesliszt: 100%-ban gluténmentes, jó hatással van a fáradtság ellensúlyozására, az ideg- és emésztőrendszerre avagy magas vérnyomásra
Snidling: emésztés elősegítő, jó hatással van a koleszterinre
Tojás: fontos protein forrás
Inscription à :
Publier les commentaires (Atom)
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire