24 novembre 2015

Véreshurka cake


Hozzávalók 12 személyre:

4 rövid véreshurka (rizs nélkül)
4 tojás 
10 evőkanálnyi főtt vagy 5 evőkanálnyi nyers rizs
Fűszersó 
Bors 
2 alma felkockázva

Melegítsük elő a sütőt 180°C-ra. Préseljük ki a hurkát (ha már töltött állapotban jutottunk hozzá). Verjük fel a tojásokat, adjuk hozzá a már kihűlt rizst, az almát kockákra vágva és végül a véreshurkát! Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Alaposan keverjük össze, majd szilikon tálba téve süssük 30-40 percen keresztül! Langyosan vagy hidegen is tálalhatjuk! 

A természetgyógyász hozzászól: 
A véreshurka nagyon jó a vashiányra, ajánlatos hetente egyszer fogyasztani! Állapotos avagy erős menstruációs ciklus alatt levő hölgyeknek kifejezetten ajánlott!  


Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire