10 août 2013

Barbecue húspác

      
   
12 csibecombhoz

100ml szőlőmagolaj
50 ml szójaszósz (kikkoman glutén mentes)
1 evőkanál őrölt paprika
1 evőkanál agávé szirup
1 evőkanál balzsamecet krém
1 teáskanál gyömbérpor
Ízlés szerint Tabasco
Őrölt bors

Az olajat tegyük egy alaposan lezárható, (12 csibecomb belehelyezéséhez elég) nagy tálba, adjuk hozzá a szójaszószt, a balzsamecetet, és kevergetve vegyítsük bele a paprikát. Ízesítsük az agávé sziruppal, a gyömbérrel, borsozzuk, s végül csepegtessünk bele egy kis Tabascot. Helyezzük a pácunkba a húsokat, jól zárjuk le, majd hagyjuk állni hűvős helyen min 6 órán keresztül, gyakorta megfordítgatva a dobozt. Ideális kerti sütésekhez! 

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire