14 janvier 2015

Kivi és kumquat saláta



Hozzávalók 2 uzsonnára

6 érett kumquat
4 kivi
2 evőkanál virágpor
3 evőkanál hideg borsmentatea

Mossuk meg a kumquatokat, kefével dörzsöljük át a héjukat folyó hidegvíz alatt. Hámozzuk meg a kiviket, s kockázzuk fel. Tegyünk ugyanígy a másik gyümölccsel is, csak a héjukat hagyjuk rajtuk. Locsoljuk meg a mentateával, szórjuk meg a virágporral, keverjük át, és már találhatunk is! Íme egy uzsonna, ami tökéletes harmóniában van a téli szezonnal! 

Egészség sorok:

Kumquat: ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a narancs, serkentő, vízhajtó, immunrendszer élénkítő, jó a májra, az étvágyra, antioxidáns 
Kivi: nagyon sok jó hatással bír az egészségre, sejtregeneráló, gazdag C vitaminban 
Virágpor: jó az energiára, a bőrre, proteinforrás 

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire