14 février 2014

Gesztenyés muffin




Hozzávalók 6 muffinhoz:                                                                  0% GLÜTÉN 0% LAKTÓZ

22 dkg gesztenyeliszt
1 tasak sütőpor
2 tojás
12 dkg gesztenyepüré + 6 kiskanál
1 kiskanál vaníliapor

Melegítsük elő a sütőt 190°C-ra. 

Egy salátástálban keverjük össze a lisztet a sütőporral, adjuk hozzá a gesztenyepürét és a vaníliát.
Egy evőkanál tésztát tegyünk a muffin formákba, majd egy kiskanál gesztenyepürét, s végül fedjük (3/4-ig) még egy evőkanál tésztával. Süssük 20 percen keresztül. Langyosan már fogyasztható is! 

Egészség sorok:

Gesztenyeliszt: 100%-ban glüténmentes, rostokban gazdag
Gesztenye: jó az emésztésre és a vérkeringésre 
Vanília: emésztés elősegítő, serkentő


Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire