2 mai 2013

Csülöksonkás-snidlinges cake


Hozzávalók:

4 tojás
120 gr kölesliszt
3 ev. kanál olívaolaj
1/2 pohár víz
1 csokor snidling
150gr Comté sajt
250gr csülök sonka
1 tasak sütőpor
Tengeri só, bors

Előmelegítjük a sütőt 190°C-ra. Kockázzuk fel a csülök sonkát, vágjuk apró darabokra a snidlinget, és reszeljük le a sajtot. Keverjük össze a tojásokat a liszttel, a sütőporral, az olajjal, a vízzel majd adjuk hozzá a snidlinget, a sajtot és a sonkát. Sózzuk, borsozzuk. Öntsük bele az egyvelegünket egy enyhén kiolajazott sütőformába (pl őzgerinc), majd süssük 40 percen keresztül. Készen is vagyunk!

Egészség sorok:
Kölesliszt: 100%-ban gluténmentes, jó hatással van a fáradtság ellensúlyozására, az ideg- és emésztőrendszerre avagy magas vérnyomásra
Snidling: emésztés elősegítő, jó hatással van a koleszterinre
Tojás: fontos protein forrás






Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire