18 avril 2013

Spárga finomság


  
  Enyhén tisztítsuk meg a spárgákat, majd távolítsuk el a fás részeket. Pároljuk 20 percen keresztül, a vastag részükbe szúrt késheggyel közben ellenőrizzük, mennyire puhul. Tányérra téve hagyjuk kihűlni. 
  Az öntethez: 4 ev. kanál olívaolaj, 2 ev. balzsamecet, néhány szál snidling és petrezselyem, 2 keménytojás, só, bors szükséges
 Keverjük össze a folyékony hozzávalókat, adjuk hozzá az összedarált fűszernövényeket és a tojást, sózzuk, borsozzuk.
A spárgákat langyosan vagy hidegen is tálalhatjuk. El is készült!

Egészség sorok 
Spárga: emésztés elősegítő, antibakteriális 
Snidling és petrezselyem: emésztés elősegítő, koleszterin csökkentő 
Tojás: proteinbomba

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire